Naslovnica»Barvno tiskanje etiket

  ♦   Barvno tiskanje etiket

      Tiskajmo v barvah!
     Barvni tiskalnik etiket?  
Trendi danes narekujejo tiskanje nalepk v barvah. 

    
    
STARA TEHNOLOGIJA TISKANJA

Do sedaj je bil potreben izjemno drag barvni predtisk nalepk, količinsko naročanje ter njihovo shranjevanje. Nato smo z uporabo TT tiskalnika čez predpripravljene nalepke naredili enobarvni v večini črni tisk.

Z uporabo barvne folije smo imeli možnost tiska nalepke v eni barvi. Tako smo lahko skombinirali maksimalno dve barvi na eni nalepki.

                    1. faza                      2. faza                       3. faza                  
      1.faza: barvni predtisk etikete, ki ga naročimo pri tiskarju       Z domačim TT tiskalnikom dotisnemo enobarvno besedilo.       3. faza: enobarvni predtisk + črni tisk s TT tiskalnikom
     •   izjemno drag barvni predtisk
     •   količinsko naročanje
     •   skladiščenje
     •   domača uporaba TT tiskalnika
     •   tiskanje z enobarvnimi folijami
    
   •   končni rezultat je dvobarvna     
       etiketa 

 
   
       
NOVA TEHNOLOGIJA TISKANJA 

Sedaj lahko z barvnimi tiskalniki na nalepke natisnete vse, kar lahko natisnete na papir. Dvofazni postopek tiskanja je prešel v eno samo fazo tiskanja, ki združuje predtisk in tisk ali tisk in dotisk. Barvne spremembe na nalepki so hitre in poceni. Z uporabo barvnih tiskalnikov lahko tiskate v barvah in glede na vaše potrebe!    

     Barvni tisk nalepk: 1. faza tiskanja  
 Tiskanje barvnih nalepk v enem samem koraku z uporabno barvnih tiskalnikovBarvna etiketa s pomočjo barvnih tiskalnikov nalepk.      •   domača uporaba tiskalnika  

   •   barvni tisk
 
     Speedstar 3000  
Speedstar 3000 barvni tiskalnik nalepk                                                        


Speedstar 3000
 je tiskalnik, ki omogoča hitro in kvalitetno tiskanje barvnih nalepk. Napredna glava v tiskalniku omogoča sočasni tisk ene vrstice, zaradi čeasr tiskalnik tiska 8x hitreje kot standarni injekt tiskalniki.

Napreden zaslon na dotik vam omogoča samostojno delo na tiskalniku. Proces tiskanja je  tako izjemno enostaven. Vsaka sprememba je hitra in enostavna.

Tiskalnik se najbolje obnese v industrijskem okolju, kjer se pojavijo potrebe po barvnih logističnih etiketah. Speedstar 3000 je menjava za stare TT tiskalnike. Skrajšan proces v en sam korak omogoča lažje in hitrejše prilagajanje zahtevnosti trga.


     VIP color VP 485  
Barvni tiskalnik VIP color 485

Barvni tiskalnik VIP color 485 je namenjen tiskanju manjših serij personaliziranih ali specializiranih nalepk, katerih potreba po tisku se pojavi nenačrtovano. Preoblikovanje nalepk je enostavo in hitro, kar poenostavi celoten proces tiskanja. 

Tiskalnik  ima funkcijo tiskanja edge to edge.

Kako deluje barvni tiskalnik VIP color VP 485?               Sporočite nam zanimanje